Региони:

Цени:

Изчисти филтъра

Свoбодни квартири и апартаменти под наем

#3789 Парцел(9,700 €)

парцел в регулация на с. ПрисовоПродава парцел в регулация на село до 10км. от Велико Търново

Предлагаме ви парцел с квадратура 1120кв.м в китното с. Присово, само на 5км. от Велико Търново. Имота се намира на тихо и спокойно място, във високата част, с прекрасна панорама и граничи с асфалтов път.  

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

#3782 Къща с Двор(200,000 €)

Къща с Двор в село до 10км от Велико Търново Къща с двор в село до 10км от Велико Търново. Къщата се намира в село Шемшево, на асфалтирана улица. Дворът е 370кв.м в него има триетажна къща: 1 етаж - всекидневна, хол, кухня, баня, мокро помещение; 2 етаж - три спални с две бани; 3 етаж една спалня, с баня и помещения за сауна или джакузи и таванско помещение; действащ басейн и барбекю, към тях има оборудвана баня и тоалетна. Разгънатата застроена площ е 330кв.м


АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

 

#3625 Къща с Двор и Гараж(65,000 €)

Къща с Двор и Гараж в село до 10км от Велико Търново Къща с двор и гараж в село до 10км от Велико Търново. Имотът се намира в центъра на село Леденик. Има двор 2000кв.м, разделен на място за почивка, лозе,  овощна и зеленчукова градина. Къщата е на два етажа със сменена ел и ВиК и прокарана отоплителна инсталация. На първият етаж са разположени: стая с камина, кухненски бокс, мокро помещение и котелно. По вътрешна стълба се качва на втори етаж, където има две самостоятелни спални (като към едната има голяма гардеробна и тераса), баня, тоалетна и сауна. Къщата е напълно реновирана със качествени материали, оставена е за обзавеждане от новия собственик. В дворът има сгради, отредени за барбекю с лятна кухня, гараж и работилница ( нуждаят се от дозавършване).

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

#3539 Къща с двор(10,300 €)

Къща с двор в с. Самоводене                 Продава къща в село до 10км. от Велико Търново

Предлагаме ви имот в с. Самоводене - само на 7км. от гр. Велико Търново, добре уредено и с редовен транспорт. Къщата  и стопанската постройка са много стари и не подлежат на ремонт. Дворът е с квадратура 1,5дка, слънчев, с добра панорама и излаз на улица. 

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

#3458 Парцел в Регулация(5,600 €)

Парцел в село до 10км от Велико Търново Парцел в село до 10 км от Велико Търново. Имотът се намира в село Пушево, с излаз на две асфалтирани  улици. Има площ от 900кв.м, в близост има ток и вода.

АБВ Имоти предлага и други атрактивни имоти !

#3455 Парцел(4,450 €)

Парцел в село до 10км от Велико Търново Парцел в село до 10км от Велико Търново. Имотът се намира на южен склон във вилната зона на с. Малък чифлик, с много хубава гледка. Има площ от 700кв.м и лице към асфалтов път 14м. Терасиран е на три нива. В парцела има вода и може да се свърже с електричество.

АБВ Имоти предлага и други атрактивни имоти !

1 2 3 4 5 9

Гарсониера

Цена: 22700€
Тип:

Гарсониера Широк Център Велико Търново

 Гарсониера Широк център Велико Търново. Имотът се намира в близост до бившия Битак. Състои се от спалня, кухня, баня-тоалетна, коридор и тераса.

 


АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

Здравно Заведение

Цена: 46000€
Тип:

АБВ ИМОТИ  Велико Търново - Агенция за недвижими имоти

 АБВ ИМОТИ  Велико Търново - Агенция за недвижими имоти

 

Предлагаме Ви част от здравно заведение в гр. Велико Търново, с РЗП 400 кв.м разпределени на два етажа. Сградата е за основен ремонт, достъпа до нея е много добър и комуникацията-отлична. За повече информация посетете офиса на Агенцията: гр. Велико Търново ул. "Марно поле" 9 Д ет.2

АБВ ИМОТИ предлага и други атрaктивни имоти!

---------------------------------------------------------------------------------

We offer you a part of a medical center in the beautiful old capital of Bulgaria – Veliko Tarnovo. Floor area is 400sq.m, distributed in two floors. The building needs basic repair, the access to it is very good, with perfect communications. For more information – visit the office of the Agency: Veliko Tarnovo, 9D Marno pole Str.,, 2 floor.

ABV imoti  offers You other attractive estates too!