Региони:

Цени:

Изчисти филтъра

Свoбодни квартири и апартаменти под наем

#3756 Къща с Двор и Два Гаража(31,000 €)

Къща с Двор и Два Гаража в селище до 20км от Велико Търново Къща с двор и два гаража в селище до 20км от Велико Търново. Имотът се намира на центъра на гр. Долна Оряховица. Дворът е с площ 1400кв.м, в него са разположени двуетажна къща, състояща се от: първи етаж -  кухня, механа, дневна и маза; втори етаж- две спални, хол и вграден гардероб (удобен да се направи баня); два гаража, като към единия има работилница, лятна кухня, баня, навес. 

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

#3683 Ловен дом(125,000 €)

Ловен дом в село до 20км от Велико Търново Ловен дом в село до 20км от Велико Търново. Имотът е в планинското село Косарка. Подготвено е за посрещане на ловни дружинки. Има   седем самостоятелни стаи за нощувка, помещение за котелно, баня - тоалетна с предверие, по вътрешни стълби се качва към две помещения за механи, като към едната има обособена кухня и санитарен възел, във втората има изградена голяма камина за цели агнета; отделно има открито барбекю; оформени са отделни боксове за ловджийските кучета, с помещение за подготовка на храната им. Дворът в голямата си част е бетониран с готовност за паркиране на колите на ловците. Имотът има нужда от довършване, с възможност да се кандидатства по програмите за селски туризъм. На няколко километра има язовир за любителите риболовци. НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА ВИДИТЕ ТОЗИ ИМОТ.

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

#3550 Сграда(175,000 €)

                            Продава сграда в с.Соколово 

 Соколово се  намира в община ДряновоОбласт Габрово.

Предлагаме ви атрактивен имот, представляващ парцел с квадратура 3500кв.м, разположен много близо до главен път и същевременно, граничещ с река, заедно с построената в него сграда. Постройката е с  с РЗП 1750кв.м на два етажа и се нуждае от ремонт. Имота е частна собственост и дава възможност за развитие на бизнес начинания- почивна база, старчески дом, производство................

 АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

#3516 Къща с двор(34,400 €)

Къща в село до 20км. от Велико Търново           Продава къща с двор в село до 20км. от Велико Търново

Предлагаме ви имот, който наистина си заслужава да видите. Къщата се  намира в с. Поликраище , само на 15кв. от Велико Търново, на един етаж , със застроена площ от 110кв.м , разпределени между три спални, хол, кухня, антре, мокро помещение, санитарен възел и една много уютна веранда. Имота e наскоро реновиран / основно с естествени материали / и отлично поддържан. Подовите настилки са паркет, дограмата двукатна дървена, има и три климатика .  В двора, който е с квадратура 2,200кв.м. има кладенец, добри стопански постройки, складови помещения и механа. За хора, които искат да посрещат изгрева с песента на птиците и заспиват с песента на щурчета..............

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

#3434 Къща с двор(12,800 €)

Къща в с. Мерданя                                  Продава Къща в с. Мерданя 

Предлагаме ви имот в едно от най-предпочитаните села във Великотърновска област - с. Мерданя, само на 15км,. от гр. Велико Търново и на 12 от гр. Горна Оряховица. Имота се намира на главна улица /много лесно достъпен и през зимния период / и представлява :  къща / камък и тухла/ ,  няколко стопански сгради и гараж. Дворът е с квадратура 1дка, има пещник и геран / с ел. помпа/. Оградата е характерна за този регион- дялан камък. Къщата е здрава, добре стопанисвана, подовите настилки са дюшеме, таваните-дърво, скоро препокривана. В двора има лозе и овощни дървета. В селото има изградена канализация. 

 АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

#3423 Парцел(7,700 €)

Парцел с лице на улица

             Продава парцел в с. Пчелище              Продава Парцел в с. Пчелище

Предлагаме ви парцел с квадратура 1850 кв.м на главна улица в с. Пчелище. Имота е с уредени регулационни отношения. Подходящ е за строителство. В съседство има  други къщи / ток и вода /.

 АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

 

 

 АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

 

1 2 3 4 5 8

Тристаен Южен Апартамент

Цена: 36500€
Тип:

Тристаен Южен Апартамент Бузлуджа Велико Търново Тристаен южен апартамент ново строителство Бузлуджа Велико Търново. Имотът се намира на втори жилищен етаж, състои се от просторна дневна с кухненска част, две самостоятелни спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, мокро помещение и голяма тераса, на която се излиза от дневната и едната спалня. Завършен е на замазки и мазилка.

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !

Къща с Двор и Гараж

Цена: 65000€
Тип:

Къща с Двор и Гараж в село до 10км от Велико Търново Къща с двор и гараж в село до 10км от Велико Търново. Имотът се намира в центъра на село Леденик. Има двор 2000кв.м, разделен на място за почивка, лозе,  овощна и зеленчукова градина. Къщата е на два етажа със сменена ел и ВиК и прокарана отоплителна инсталация. На първият етаж са разположени: стая с камина, кухненски бокс, мокро помещение и котелно. По вътрешна стълба се качва на втори етаж, където има две самостоятелни спални (като към едната има голяма гардеробна и тераса), баня, тоалетна и сауна. Къщата е напълно реновирана със качествени материали, оставена е за обзавеждане от новия собственик. В дворът има сгради, отредени за барбекю с лятна кухня, гараж и работилница ( нуждаят се от дозавършване).

АБВ ИМОТИ предлага и други атрактивни имоти !